Racefiets of een mountainbike in termijnen betalen.

Een racefiets of mountainbike gespreid betalen in termijnen hoe werkt dat en waarom zou je daarvoor kiezen?

Fietsen is een van de fijnste dingen om te doen op een dag met mooi weer. Lekker mountainbiken in het bos of wielrennen door de duinen, wie wilt dat nou niet? Het plezier wordt nog groter als je ook een mooie goedwerkende fiets tot je beschikking hebt. Je ziet ze wel eens voorbij komen die mountainbikes met full suspension en die carbon racefietsen van topmerken zoals Giant en Bianchi.

Bekijk direct waar je fietsen gespreid kan betalen

Table of Contents

Prijs

Je hebt dat soort fietsen vast ook wel eens opgezocht en dan kom je erachter dat er een behoorlijke prijs hangt aan dit soort fietsen. Een goede mountainbike begint vaak bij een bedrag van rond de €2000 en loopt door tot over de €10.000. Een goede racefiets kost al gauw €3000. Het is logisch dat je dit een behoorlijke smak geld vindt om in 1x af te moeten rekenen. Hier is een oplossing voor je kunt namelijk zowel een mountainbike als een racefiets in termijnen betalen.

Hoe kun je een fiets in termijnen betalen?

Een mountainbike of een racefiets gespreid betalen kan gemakkelijk via onze website. Kijk op onze site bij de categorie fietsen en wij laten zien welke winkels allemaal fietsen verkopen op afbetaling. Ook lichten wij uit wat de voordelen zijn dan de winkels en welke gespreid betaalmethoden zijn hebben. In onze eigen webshop verkopen wij ook af en toe racefietsen en mountainbikes op afbetaling.

Kiezen van een betaalmethode

Als je eenmaal een fiets hebt uitgezocht is het belangrijk om te kijken welke betaalmethode het beste bij je past. Wij raden in3 en Spraypay als je iets wilt kopen op afbetaling. Zelf bieden wij ook in3 en Spraypay aan als betaalmethoden. Andere webwinkels gebruiken ook vaak Santander of een eigen betaalregeling/betaalplan.

Racefiets of Mountainbike in termijnen betalen met Spraypay

Met Spraypay kun je een fiets gespreid betalen in minimaal 12 termijnen en maximaal 36 termijnen. De duur van 1 termijn is gelijk aan een maand. Spraypay is een mooie betaalmethode omdat je de betaling over zo’n groot aantal maanden kunt verspreiden. Ook het maximale bedrag van €5000,- komt goed uit bij het aanschaffen van een racefiets of mountainbike. Wel betaal je een klein beetje rente. Kijk naar onze fietsen om te zien hoeveel kosten je maandelijks zult hebben met Spraypay.

Racefiets of Mountainbike in termijnen betalen met in3

Met in3 kun je een racefiets of mountainbike gespreid betalen in 3 termijnen. De duur van 1 termijn is gelijk aan een maand. In3 is een mooie betaalmethode omdat je over de betaling geen rente betaald en ook geen bkr registratie krijgt. Ook het maximale bedrag van €3000,- komt goed uit bij het aanschaffen van een racefiets of mountainbike. Kijk naar onze fietsen om te zien hoeveel kosten je maandelijks zult hebben met in3.

Conclusie

Als je een racefiets of een mountainbike gespreid in termijnen wilt betalen dan zijn er veel opties. Je kunt er een op onze site kopen of wij kunnen je laten zien waar je anders terecht kunt voor een fiets. Het is belangrijk om een betaalmethode te kiezen die het beste bij jou past.

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  mahjong ways 2

  agen judi daftar link slot thailand super gacor paling gampang menang

  link daftar situs akun pro kamboja paling gacor gampang menang

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!