Ga naar de website
Ga direct naar Fietsen4All om het gehele aanbod van Fietsen4All gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Fietsen4All
Beschrijving

Fietsen4All fietsen op afbetaling

Fietsen4All is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een racefiets of een elektrische fiets, Fietsen4All heeft het allemaal. Bovendien biedt Fietsen4All de mogelijkheid om jouw fiets op afbetaling te kopen.

Kopen op afbetaling bij Fietsen4All betekent dat je jouw fiets in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je jouw nieuwe fiets aanschaffen zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Bij Fietsen4All kun je kiezen uit verschillende betaalmethode op afbetaling, zodat je een betaalplan kunt vinden dat past bij jouw budget en wensen.

Bij Fietsen4All vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan fietsen, maar ook een uitstekende klantenservice en ondersteuning. De deskundige medewerkers van Fietsen4All staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets en het opstellen van een betaalplan dat past bij jouw financiële situatie.

Bovendien biedt Fietsen4All een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw nieuwe fiets van topkwaliteit is en dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met Fietsen4All kun je dus niet alleen jouw droomfiets kopen, maar ook genieten van uitstekende service en kwaliteit.

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden Fietsen4All op afbetaling

1. Klarna

Fietsen4All biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Fietsen4All een fiets en accessoires op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen.

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

2. Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

Betaalmethodes

In3, Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!