Ga naar de website
Ga direct naar Otto om het gehele aanbod van Otto gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Otto
Beschrijving

Otto.nl is een van de warenhuizen waar je gespreid kunt betalen. Otto.nl heeft een bijzonder groot assortiment, zo kun je o.a. TV's, laptops, meubels, wamachines, fietsen en kleding in termijnen betalen. Otto.nl maakt gebruik van een eigen methode voor gespreid betalen.

 

Ga naar Otto.nl

 

Zo werkt het

Om in termijnen te betalen, kies je in je winkelmandje voor de betaalmethode 'Maandelijkse termijnen'. Na het afronden van je bestelling sturen we je een bevestiging met daarop alle kredietinformatie. Wanneer je saldo is afgelost, kun je indien gewenst de kredietrekening opzeggen. Kort na ontvangst van je bestelling ontvang je per e-mail of per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte.

 

Otto Group is uitgegroeid tot de grootste homeshopping-organisatie wereldwijd, op Amazon.com na, met de hoofdvestiging in Hamburg. Otto B.V. is onderdeel van de Otto Group, met vestigingen in meer dan 20 landen en met wereldwijd zo’n 50.000 medewerkers.
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland, met maar liefst 40 jaar ervaring. OTTO biedt een ruim assortiment van meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion, lifestyle en wonen.

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!