Ga naar de website
Ga direct naar Harman Kardon om het gehele aanbod van Harman Kardon gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Harman Kardon
Beschrijving

Audioapparatuur van Harman Kardon op afbetaling

Als je op zoek bent naar hoogwaardige audioapparatuur, dan is Harman Kardon een merk dat je niet kunt negeren. Hun luidsprekers en hoofdtelefoons staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en superieure geluidskwaliteit. Het goede nieuws is dat je nu ook de mogelijkheid hebt om bij Harman Kardon deze audioproducten op afbetaling of in termijnen te kopen, zodat je kunt genieten van het beste geluid zonder je bankrekening te hoeven plunderen.

Met de betaalmethode Klarna bij Harman Kardon hoef je geen grote uitgaven te doen om te kunnen genieten van hun audioapparatuur. Je kunt betalen in termijnen die bij jouw budget passen. Hierdoor is Harman Kardon ook bereikbaar voor mensen met een beperkt budget. Bovendien zijn er geen extra kosten verbonden aan deze betaaloptie. Je betaalt enkel de prijs van het product, zonder extra rente of administratiekosten.

Bij Harman Kardon heb je de keuze uit verschillende audioapparatuur die passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Van draadloze luidsprekers tot koptelefoons en soundbars, Harman Kardon biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als voor professionele toepassingen.

Met gespreid betalen bij Harman Kardon is het eenvoudig om te genieten van het beste geluid van dit topmerk. Je kunt het perfecte audioapparaat kiezen en betalen in termijnen die bij jouw budget passen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze optie en je kunt kiezen uit een breed scala aan producten. Dus waar wacht je nog op? Bezoek de website van Harman Kardon en ontdek de vele mogelijkheden die dit merk te bieden heeft.

Ga naar Website

Harman Kardon op afbetaling

Harman Kardon biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Harman Kardon audioproducten op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!