Laptop betalen in termijnen zonder bkr

Een laptop is samen met je telefoon je beste vriend. Je werkt op je laptop, je studeert op je laptop, je amuseert jezelf erop en je onderzoekt erop. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je een goede laptop koopt. Honderden tot duizenden euro’s ben je al gauw kwijt aan jouw droom MacBook, HP of Dell. Het is daarom ook helemaal niet gek dat je dat liever niet in één keer wilt aftikken bij voor een nieuwe laptop. 

 


Het zou daarom wel fijn zijn als je die droom laptop gespreid kon betalen in termijnen zonder bkr registratie. Als je namelijk een laptop op afbetaling koopt dan kun je gelijk van je laptop genieten en hoef je niet gelijk alles te betalen.

Bekijk direct waar je laptops gespreid kan betalen

Laptop gespreid betalen. (online)

 

Zo’n MacBook, Dell of HP betalen in termijnen betalen dat bestaat dus gewoon! Er zijn tegenwoordig veel webshops die jou de mogelijkheid geven om laptops in termijnen te betalen. Let wel op: iets kopen op afbetaling kan niet zonder geld te lenen. En je weet wat ze zeggen: Let op geld lenen kost geld! Dus als je een laptop koopt op afbetaling dan krijg je natuurlijk te maken met rente en een bkr registratie, toch? 

Laptop betalen in termijnen zonder bkr

Die bkr registratie hoeft niet plaats te vinden als je een laptop betaalt in termijnen. Er zijn tegenwoordig namelijk verschillende betaalmethoden zonder bkr registratie. Er is zelfs een betaalmethode die niet eens checkt of je bkr geregistreerd staat. Dus je MacBook gespreid betalen moet wel lukken!

Betaalmethode Spaypay

Spraypay biedt betalen in termijnen aan van jouw nieuwe laptop zonder bkr registratie. Er wordt echter wel een bkr check gedaan. Dus als al bkr geregistreerd bent, dan is er een kans dat je geen gebruik mag maken van Spraypay. Je kunt bij verschillende webshops en winkels kiezen om gespreid te betalen met Spraypay. Je kunt kiezen voor termijnen tussen de 3 en 24 maanden. Je betaalt wel rente over de termijnen.

 

Als je bijvoorbeeld een MacBook wilt kopen van €2400 en je kiest voor een gespreid betalen over 24 maanden, dan betaal je 24 maanden lang slechts €100 per maand voor je laptop. Kijk dan hoef je niet in één keer 2400 euro af te tikken. Wij hebben een lijst met winkels voor je opgesteld waar kunt betalen met Spraypay.

Betaalmethode In3, zonder bkr check

 

Een laptop kopen zonder bkr registratie en zonder bkr check, dan moet je bij Pay In3 zijn. Hier kun je een laptop betalen in 3 termijnen zonder rente. Je wordt niet bkr geregistreerd of bkr gecheckt. Het nadeel van deze methode is alleen dat je de aanschaf van je MacBook, HP of Dell maximaal over maar 3 termijnen kunt verspreiden. De eerste betaling vindt gelijk plaats en de andere termijnen volgen in de twee maanden daarna. Wel heb je gelijk je computer in huis.

 

Als je bijvoorbeeld een computer gespreid wilt betalen van 1800 euro, dan betaal je met in3 drie keer 600 euro, zonder rente.

Wij hebben een lijst met winkels samengesteld waar je met Pay In3 kunt betalen.

Andere mogelijkheden

 

Sommige winkels hebben hun eigen manier van gespreid betalen voor een laptop. Vaak is dit wel met een bkr check en registratie, maar kun je de termijnen verder uitspreiden. Wij hebben een lijst gemaakt van alle winkels waar je computers kunt leasen, kopen op afbetaling en betalen in termijnen. 

Bekijk direct waar je laptops gespreid kan betalen

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  mahjong ways 2

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!