Elektrische fiets op afbetaling zonder bkr-toetsing

Een E-bike gespreid betalen in termijnen hoe werkt dat en waarom zou je daarvoor kiezen?

Fietsen is een van de fijnste dingen om te doen op een dag met mooi weer. Lekker lange afstanden door de duinen of de bossen, wie wilt dat nou niet? Het plezier wordt nog groter als je ook een goedwerkende fiets tot je beschikking hebt, waarmee je niet bezweet aankomt op je bestemming. Je ziet ze tegenwoordig achterelkaar voorbij komen, van die elektrische fietsen, comfortabel en snel.

Prijs

Je hebt zo’n elektrische fiets vast ook wel eens opgezocht en dan kom je erachter dat er een behoorlijke prijs hangt aan een e-bike. Een goede elektrische fiets begint vaak bij een bedrag van rond de €1500 en loopt door tot over de €10.000. Het is logisch dat je dit een behoorlijke smak geld vindt om in 1x af te moeten rekenen. Hier is een oplossing voor je kunt namelijk een elektrische fiets of e-bike in termijnen betalen.

Hoe kun je een elektrische fiets in termijnen betalen?

E-bike gespreid betalen kan gemakkelijk via onze website. Kijk op onze site bij de categorie fietsen en wij laten zien welke winkels allemaal e-bikes verkopen op afbetaling. Ook lichten wij uit wat de voordelen zijn dan de winkels en welke gespreid betaalmethoden zijn hebben. In onze eigen webshop verkopen wij ook af en toe racefietsen en mountainbikes op afbetaling.

Kiezen van een betaalmethode

Als je eenmaal een fiets hebt uitgezocht is het belangrijk om te kijken welke betaalmethode het beste bij je past. Wij raden in3 en Spraypay als je iets wilt kopen op afbetaling. Zelf bieden wij ook in3 en Spraypay aan als betaalmethoden. Andere webwinkels gebruiken ook vaak Santander of een eigen betaalregeling/betaalplan.

E-bike in termijnen betalen met Spraypay

Met Spraypay kun je een fiets gespreid betalen in minimaal 12 termijnen en maximaal 36 termijnen. De duur van 1 termijn is gelijk aan een maand. Spraypay is een mooie betaalmethode omdat je de betaling over zo’n groot aantal maanden kunt verspreiden. Ook het maximale bedrag van €5000,- komt goed uit bij het aanschaffen van een elektrische fiets. Wel betaal je een klein beetje rente.

Als je netjes en op tijd betaald dan wordt je niet BKR-geregistreerd. Kijk naar onze fietsen om te zien hoeveel kosten je maandelijks zult hebben met Spraypay.

E-bike op afbetaling kopen zonder BKR-registratie of toetsing met in3

Met in3 kun je een elektrische fiets gespreid betalen in 3 termijnen. De duur van 1 termijn is gelijk aan een maand. In3 is een mooie betaalmethode omdat je over de betaling geen rente betaald en ook geen bkr registratie krijgt. Ook vindt er geen BKR toetsing plaats. Het maximale bedrag van €3000,- komt goed uit bij het aanschaffen van een fiets. Kijk naar onze fietsen om te zien hoeveel kosten je maandelijks zult hebben met in3.

Conclusie

Als je een elektrische fiets gespreid in termijnen wilt betalen dan zijn er veel opties. Je kunt er een op onze site kopen of wij kunnen je laten zien waar je anders terecht kunt voor een fiets. Het is belangrijk om een betaalmethode te kiezen die het beste bij jou past. Als je niet van een BKR-toetsing gediend bent, dan kun je een e-bike kopen op afbetaling zonder BKR-toetsing en registratie via in3.

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!