Bed in termijnen betalen hoe werkt dat?

Een bed gespreid betalen in termijnen wij laten zien hoe dat werkt en waarom je daarvoor zou kiezen. Een bed is een van de belangrijkste meubels uit je huis. Je brengt namelijk zeven tot acht uur per nacht door op je matras. Het is daarom wel van belang dat je het beste bed hebt wat je maar kunt wensen. Een goed bed, bijvoorbeeld een boxspring, is niet altijd even goedkoop. Daarom is het wel fijn als je zo’n dure aankoop als een bed in termijnen betalen kan.

Stappen om een bed in termijnen te betalen

 1. Kijk op de pagina met bedden welke bedrijven bedden aanbieden en kies vervolgens een bed wat het beste bij jou past. *tip* De bedden met de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben wij al als producten op de website voor je klaargezet.
 2. Kijk welke betaalmethode het bedrijf wat jou een boxspring wilt verkopen aan kan bieden.
 3. Bekijk hieronder wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende betaalmethoden.
 4. Kies een betaalmethode en druk op afrekenen.
 5. Vul de gevraagde gegevens in.
 6. In principe is nu alles geslaagd en je krijgt vanzelf te horen of je jouw nieuwe bed gespreid kunt in termijnen.
 7. Is het niet gelukt? Neem dan contact op met de desbetreffende betaalmethode.

Betaalmethoden voor een bed op afbetaling

Er zijn verschillende manieren om een bed gespreid te betalen. De drie meest voorkomende manieren zullen wij hieronder uitlichten. Ook zullen wij uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van elke betaalmethode.

Bed in termijnen betalen met Spraypay

Met Spraypay kun je gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 termijnen. Elke termijn duurt een maand. Het voordeel van Spraypay is dus dat je de betaling kunt verspreiden over wel 36 maanden. Het nadeel van Spraypay is echter dat je wel een beetje rente betaald en dat er gecheckt wordt of je niet in het BKR-register als negatief bestempeld bent. Als voorbeeld kun je bijvoorbeeld een bed van €900,- in 36 termijnen betalen. Dan betaal je elke maand maar €25,- plus een beetje rente.

Bed in termijnen betalen met In3

Met In3 kun je gespreid betalen in 3 termijnen. Elke termijn duurt een maand. De eerste maand reken je gelijk af en daarna volgen er nog twee betalingen. Het voordeel van In3 is dat je geen rente betaalt en dat je geen BKR-registratie krijgt. Het nadeel van In3 is echter dat je het bedrag maar over 3 termijnen kunt verspreiden.

Bed in termijnen betalen met Santander

Met Santander kunnen de grotere webshops een eigen manier van gespreid betalen instellen. Het verschilt dus bij elke webshop in hoeveel maanden je hiermee kunt betalen. Voordelen zijn dat het soms verspreid kan worden tot over 72 maanden. Een ander voordeel kan zijn dat je met Santander een bed gespreid kunt betalen zonder rente met een periode van 10 maanden. Nadelen van Santander zijn echter wel dat er streng gecontroleerd wordt of je jouw nieuwe bed in termijnen mag betalen.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om een bed in termijnen te betalen. Bekijk ons overzicht van de beste bedden die je gespreid kunt betalen en de beste winkels om dit te doen.

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!