Ga naar de website
Ga direct naar Zadig et Voltaire om het gehele aanbod van Zadig et Voltaire gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Zadig et Voltaire
Beschrijving

Stijlvolle Mode: Zadig et Voltaire

Zadig et Voltaire is een wereldberoemd modehuis dat bekend staat om zijn elegante en tijdloze ontwerpen. Het merk is opgericht in 1997 en sindsdien heeft het een grote volgeling opgebouwd van mensen die houden van mode met een edge. Of je nu op zoek bent naar casual kleding voor dagelijks gebruik of iets meer formeels voor speciale gelegenheden, bij Zadig et Voltaire vind je altijd iets dat bij je past. Het is tegenwoordig ook mogelijk om bij Zadig et Voltaire op afbetaling te bestellen.

Zadig et Voltaire is niet alleen bekend om zijn stijlvolle mode. Het merk biedt ook een aantal gemakkelijke betalingsopties, waaronder de mogelijkheid om in termijnen te betalen of op afbetaling. Dit maakt het mogelijk om je garderobe te updaten zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven.

Met deze betalingsopties hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van je aankopen en kun je je volledig concentreren op het vinden van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas, jurk of accessoire, met deze betalingsopties kun je alles krijgen wat je nodig hebt om je garderobe op te frissen.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de website van Zadig et Voltaire en ontdek hoe stijlvolle mode en gemakkelijke betalingsopties perfect samen kunnen gaan. Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon op zoek bent naar nieuwe stukken voor je garderobe, bij Zadig et Voltaire vind je altijd wat je zoekt.

Ga naar Website

Zadig et Voltaire op afbetaling

Zadig et Voltaire biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Zadig et Voltaire op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!