Ga naar de website
Ga direct naar Van Arendonk om het gehele aanbod van Van Arendonk gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Van Arendonk
Beschrijving

Mode voor elke gelegenheid met flexibele betalingsmogelijkheden bij Van Arendonk

Van Arendonk is een Nederlands modehuis met een rijke geschiedenis en een toekomstgerichte visie. Het merk biedt een breed scala aan stijlvolle en comfortabele kleding voor elke gelegenheid, van casual dagelijkse kleding tot formele en feestelijke kleding. Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor je werk, een bijzondere gelegenheid of gewoon iets nieuws om je garderobe op te frissen, bij Van Arendonk vind je altijd wat je zoekt. Maar Van Arendonk is niet alleen bekend om zijn stijlvolle mode. Van Arendonk biedt ook flexibele betalingsopties, waaronder de mogelijkheid om in termijnen te betalen of kleding op afbetaling te kopen. Dit maakt het mogelijk om je garderobe te updaten zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven.

Met deze betalingsopties hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van je aankopen en kun je je volledig concentreren op het vinden van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas, jurk of accessoire, met deze betalingsopties kun je alles krijgen wat je nodig hebt om je garderobe op te frissen.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de website van Van Arendonk en ontdek hoe stijlvolle mode en flexibele betalingsopties perfect samen kunnen gaan. Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon op zoek bent naar nieuwe stukken voor je garderobe, bij Van Arendonk vind je altijd wat je zoekt.

Ga naar Website

Van Arendonk kleding op afbetaling

Van Arendonk biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Van Arendonk kleding op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!