Ga naar de website
Ga direct naar Musthaves om het gehele aanbod van Musthaves gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Musthaves
Beschrijving

Bij Musthaves vind je de mooiste en meest trendy interieurproducten van dit moment. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, decoratie of verlichting, Musthaves heeft het allemaal. Bovendien biedt Musthaves de mogelijkheid om jouw interieurproducten op afbetaling te kopen.

Kopen op afbetaling bij Musthaves betekent dat je jouw aankopen in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je de mooiste interieurproducten aanschaffen zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Bij Musthaves kun je kiezen uit verschillende looptijden en maandbedragen, zodat je een betaalplan kunt vinden dat past bij jouw budget en wensen.

Bovendien biedt Musthaves een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met Musthaves kun je dus niet alleen jouw interieur een trendy en stijlvolle upgrade geven, maar ook genieten van uitstekende service en kwaliteit.

Ga naar Website

Om klanten tegemoet te komen biedt Musthaves Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Musthaves interieurproducten op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!