Ga naar de website
Ga direct naar Klein & Stoer om het gehele aanbod van Klein & Stoer gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Klein & Stoer
Beschrijving

Klein & Stoer baby- en kinderproducten op afbetaling

Klein & Stoer is dé winkel voor ouders en kinderen die op zoek zijn naar de leukste en hipste baby- en kinderproducten. Bij Klein & Stoer vind je een uitgebreid assortiment aan kleding, speelgoed en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien biedt Klein & Stoer de mogelijkheid om jouw baby- en kinderproducten op afbetaling te kopen.

Kopen op afbetaling bij Klein & Stoer betekent dat je jouw aankopen in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je de leukste en beste baby- en kinderproducten aanschaffen op afbetaling, dus zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Bij Klein & Stoer kun je kiezen uit verschillende looptijden en maandbedragen, zodat je een betaalplan kunt vinden dat past bij jouw budget en wensen.

Bovendien biedt Klein & Stoer een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met Klein & Stoer kun je dus niet alleen de leukste en hipste producten voor jouw kinderen kopen, maar ook genieten van uitstekende service en kwaliteit.

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden bij Klein & Stoer op afbetaling

Klein & Stoer biedt de betaalmethode In3 aan. Met In3 kun je betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Klein & Stoer allerlei kinderproducten op afbetaling te kopen.

Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

Betaalmethodes

In3

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!