Ga naar de website
Ga direct naar Marjon Snieders om het gehele aanbod van Marjon Snieders gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Marjon Snieders
Beschrijving

Marjon Snieders op afbetaling

Marjon Snieders is het fashionmerk voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle kleding die past bij hun unieke stijl en persoonlijkheid. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan mode, waaronder jurken, blouses, broeken, jassen en accessoires, die speciaal zijn ontworpen om de vrouwelijke vormen te accentueren. Maar Marjon Snieders gaat verder dan alleen mode. Het bedrijf biedt ook flexibele betalingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om kleding en accessoires van Marjon Snieders in termijnen te betalen of op afbetaling te kopen. Dit maakt het mogelijk om de nieuwste mode te dragen zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven.

Met deze betalingsopties hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van je aankopen en kun je je volledig concentreren op het vinden van het product dat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, accessoires of schoenen, met deze betalingsopties kun je alles krijgen wat je nodig hebt om te stralen in de nieuwste mode.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de website van Marjon Snieders en ontdek hoe mode en flexibele betalingsopties perfect samen kunnen gaan. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, accessoires of schoenen, bij Marjon Snieders vind je altijd wat je zoekt.

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden Marjon Snieders op afbetaling

Marjon Snieders biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Marjon Snieders kleding en accessoires op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!