Waarop letten bij het kopen van een boxspring?

Table of Contents

Goed slapen is de basis van een fijn leven. Lig jij al een tijdje wakker? En is dit niet omdat je zorgen hebt of slapeloze kinderen? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Waarschijnlijk is de kwaliteit van je bed niet meer wat het ooit was. Of misschien is dit het wel nooit geweest. Wacht geen moment langer en onderneem vandaag nog actie door het kopen van een boxspring. Wij zullen niet ontkennen dat deze aan de prijs zijn, maar een boxspring gespreid betalen is tegenwoordig heel logisch. Hoe jij voor jouw situatie de perfecte boxspring uitkiest? Wij leggen het je uit.

Stap 1: Wat zijn jouw voorkeuren voor een bed

Waar het vroeger de norm was om een bed met lattenbodem te hebben, ligt dit tegenwoordig wel anders. Letterlijk zelfs. Bijna iedereen die tegenwoordig een goed en kwalitatief hoogwaardig bed wil, gaat voor een boxspring. Deze zijn misschien wat duurder, maar ze gaan ook jaren mee. Tenminste wanneer je er één van goede kwaliteit koopt, al dan niet een boxspring op afbetaling. 

 

Breng dus voordat je een boxspring koopt in beeld wat jouw wensen en voorkeuren zijn, en mocht je een partner hebben; Vergeet dan ook deze wensen en voorkeuren niet. Liggen deze heel ver uiteen, dan is het aan te raden om voor twee aparte matrassen te gaan. Al dan niet met een verstelbare ondergrond. 

 

Maar de keuze voor de perfecte boxspring die jij moet maken zijn: Houd je van hard of zacht, heb je neiging tot doorliggen en wat is je favoriete slaaphouding? Dit alles samengenomen zorgt ervoor dat jij een eenvoudige keuze kunt maken.

En dan? De perfecte boxspring.

Eenmaal gekozen wat jouw voorkeuren zijn voor een boxspring wordt het tijd om de boxspring samen te stellen. Een boxspring bestaat namelijk uit vele facetten. Een onderlaag, wat eigenlijk de naamgever is van dit type bed, waar je een matras oplegt. Hier kun je vervolgens nog een omlijsting omheen kopen of alleen een moederbord. Ook kan dit allemaal gecombineerd worden. 

Wij raden aan om meteen voor het hele pakket te gaan, en liever te kiezen voor een boxspring op afbetaling dan een goedkope variant. Vergeet ook niet hoofdkussen erbij te doen, zo weet je zeker dat jij de perfecte combinatie hebt.

Kwaliteit boven alles

Let goed op de kwaliteit van de producten die in de boxspring gebruikt zijn. Ga zoveel mogelijk voor natuurlijke opties om nachtelijk zweten te voorkomen. Ook bij beddengoed is dit essentieel, een donzen dekbed past zich aan de temperatuur en omgeving aan. Ben je juist allergisch? Dan is het slimmer om voor een variant te gaan, zowel qua boxspring als dekens, die hiervoor is gemaakt. 

En de kosten? Dat mag nooit bepalend zijn, ga daarom altijd voor de boxspring op afbetaling wanneer je bij de kassa aan bent beland.

Kortom, lig geen onnodige lange nachten meer wakker maar investeer in een goede boxspring. Sparen tot je rekening zegt dat je dit mag doen is niet meer nodig, een boxspring gespreid betalen is tegenwoordig méér dan logisch. Je laat je geld toch niet je slaap beïnvloeden?

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!