Ga naar de website
Ga direct naar Samsung om het gehele aanbod van Samsung gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Samsung
Beschrijving

Samsung - Innovatieve technologie én gemakkelijke betalingsopties

Samsung is een van 's werelds meest toonaangevende en innovatieve technologiebedrijven. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten, waaronder smartphones, laptops, televisies en huishoudelijke apparaten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste smartphone-technologie, een high-end laptop of een slanke en moderne televisie, Samsung heeft altijd wat je zoekt.

Maar Samsung gaat verder dan alleen de nieuwste en beste technologie. Het bedrijf biedt ook een aantal gemakkelijke betalingsopties, waaronder de mogelijkheid om in termijnen te betalen of op afbetaling. Dit maakt het mogelijk om je te voorzien van de nieuwste technologie zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven.

Met deze betalingsopties hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van je aankopen en kun je je volledig concentreren op het vinden van het product dat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, laptop of televisie, met deze betalingsopties kun je alles krijgen wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de website van Samsung en ontdek hoe innovatieve technologie en gemakkelijke betalingsopties perfect samen kunnen gaan. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste en beste technologie of gewoon op zoek bent naar nieuwe producten voor je huis, bij Samsung vind je altijd wat je zoekt.

Ga naar Website

Samsung apparatuur op afbetaling

Samsung biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Samsung apparatuur op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!