Ga naar de website
Ga direct naar Microsoft om het gehele aanbod van Microsoft gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Microsoft
Beschrijving

Microsoft op afbetaling

Als je op zoek bent naar hoogwaardige technologieproducten, dan is Microsoft een merk dat je niet kunt negeren. Hun producten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en innovatieve functies. Het goede nieuws is dat je nu ook de mogelijkheid hebt om deze producten op afbetaling of in termijnen te kopen, zodat je kunt genieten van de nieuwste technologie zonder je bankrekening te hoeven plunderen.

Met Microsoft's betaalplan hoef je geen grote uitgaven te doen om te kunnen genieten van hun producten. Je kunt betalen in termijnen die bij jouw budget passen. Hierdoor is Microsoft ook bereikbaar voor mensen met een beperkt budget. Bovendien zijn er geen extra kosten verbonden aan deze betaaloptie. Je betaalt enkel de prijs van het product, zonder extra rente of administratiekosten.

Bij Microsoft heb je de keuze uit verschillende producten die passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Van laptops en desktops tot tablets en accessoires, Microsoft biedt een breed scala aan producten die zowel geschikt zijn voor zakelijk gebruik als voor persoonlijk gebruik.

Met Microsoft's betaalplan is het eenvoudig om te genieten van de nieuwste technologie van dit topmerk. Je kunt het perfecte product kiezen en betalen in termijnen die bij jouw budget passen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze optie en je kunt kiezen uit een breed scala aan producten. Dus waar wacht je nog op? Bezoek de website van Microsoft en ontdek de vele mogelijkheden die dit merk te bieden heeft.

Ga naar Website

Microsoft biedt de betaalmethode Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Microsoft elektronica op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!