Ga naar de website
Ga direct naar Leapp om het gehele aanbod van Leapp gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Leapp
Beschrijving

Refurbished Apple-producten

Leapp is de webshop voor al je refurbished Apple-producten. Ze bieden een breed assortiment van de nieuwste MacBooks, iPads, iPhones en meer, allemaal gereviseerd en getest. Bij Leapp kun je nu je Apple-producten ook betalen op afbetaling, zodat je je nieuwe device direct kunt aanschaffen zonder een grote uitgave in één keer te doen. Gespreid betalen bij Leapp is eenvoudig en snel geregeld via Klarna. Zo kun je bijvoorbeeld je nieuwe iPhone kopen zonder dat je meteen een grote som geld hoeft te betalen. Bekijk het assortiment op de website en betaal op een manier die voor jou het beste werkt.

Bij Leapp staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Door te kiezen voor refurbished Apple-producten, helpen ze niet alleen het milieu, maar kun je ook nog eens veel geld besparen. Elk product wordt grondig gecontroleerd voordat het verkocht wordt, zodat ze er zeker van zijn dat er alleen producten van de hoogste kwaliteit aangeboden worden. Bij Leapp kun je dus gerust zijn dat je een goede deal maakt en dat je een product koopt waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Ga naar Website

Gespreid betalen bij Leapp

Leapp biedt de betaalmethode Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Leapp Apple-producten op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

 

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!