Ga naar de website
Ga direct naar fietsenwinkeldiscounter.nl om het gehele aanbod van fietsenwinkeldiscounter.nl gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar fietsenwinkeldiscounter.nl
Beschrijving

FietsenwinkelDiscounter fiets op afbetaling

Ben je op zoek naar een betrouwbare en voordelige fietsenwinkel? Dan ben je bij FietsenwinkelDiscounter aan het juiste adres. Bij FietsenwinkelDiscounter vind je een ruim assortiment aan fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes en van kinderfietsen tot e-bikes. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen. Daarnaast biedt FietsenwinkelDiscounter de mogelijkheid om een fiets op afbetaling te kopen.

Bij FietsenwinkelDiscounter staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden zij alleen fietsen aan van gerenommeerde merken, zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Zo ben je altijd verzekerd van een fiets van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien bieden ze op al onze fietsen minimaal 2 jaar garantie.

Naast een ruim assortiment aan fietsen biedt FietsenwinkelDiscounter ook een breed scala aan fietsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan fietstassen, fietsmanden, fietsverlichting en fietscomputers. Zo kun je bij FietsenwinkelDiscounter niet alleen terecht voor een nieuwe fiets, maar ook voor alle benodigde accessoires om veilig en comfortabel te kunnen fietsen.

Bij FietsenwinkelDiscounter kun je dus eenvoudig online je fiets bestellen. Bovendien bieden wij gratis verzending door heel Nederland.

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden FietsenwinkelDiscounter op afbetaling

1. Klarna

FietsenwinkelDiscounter biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij FietsenwinkelDiscounter een fiets en accessoires op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen.

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

2. Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

Betaalmethodes

In3, Klarna

mahjong ways 2

agen judi daftar link slot thailand super gacor paling gampang menang

link daftar situs akun pro kamboja paling gacor gampang menang

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!