Gespreid betalen in termijnen met Spraypay

Met de betaalmethode SprayPay kun je aankopen online gespreid betalen in termijnen. SprayPay is een relatief nieuwe methode, waarbij nog niet alle webwinkels zijn aangesloten. Bij de webshops die wel zijn aangesloten, kun je vanaf €250 euro een aankoop gespreid betalen tussen 12 en 36 maanden, de keuze is aan jou!

Hoe werkt betalen met SprayPay?

1. Betaalmethode kiezen
Wanneer je het gehele bedrag niet in een keer aan een webwinkel kan of wil betalen, kun je kiezen voor de betaalmethode SprayPay om een aankoop gespreid te betalen. Wanneer een webwinkel de betaalmethode SprayPay aanbied, kun je alleen voor deze methode kiezen als het totale bedrag van je winkelwagen hoger is dan €250.

2. Termijn voor betaling kiezen
Wanneer het bedrag hoger is dan €250, en je hebt gekozen voor SprayPay kom je in de omgeving van SprayPay, waar je kunt kiezen voor de termijn waarin jij wilt betalen. Je kunt kiezen uit 12, 18, 24 of 36 maanden. Je kunt gelijk zien welk bedrag je per maand moet voldoen.

3. Overige vragen

Vervolgens worden een aantal vragen gesteld over je woning, je bank en status van samenwonen. Wanneer deze gegevens zijn ingevuld wordt dit door het systeem van SprayPay gecheckt.

4. Goedkeuring en betaling

Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, zal SprayPay binnen 30 dagen de eerste maandelijks gespreide betaling van jouw rekening afschrijven. Jouw aankoop wordt nu geleverd binnen de levertermijn van de webshop waar je de aankoop hebt gedaan.

SprayPay bekend van TV

Wellicht ken jij SprayPay van TV, de reclame van SprayPay is te zien op o.a. Veronica, Net 5, SBS 6 en SBS 9.

https:/www.youtube.com/watch?v=vDnxLN7LBE0

Veelgestelde vragen over Spraypay

Hoeveel rente betaal je bij SprayPay?

Bij SprayPay betaal je een rente van 14% over het totale aankoopbedrag. Dit betekent in de realiteit dat wanneer je bij een webwinkel een aankoop van €1.000 gespreid wilt betalen met SprayPay, je gemiddeld €6 per maand aan rente betaald.

Let op! Je betaalt alleen rente over het openstaande bedrag, de rente neemt af naar mate je meer aflost.

Krijg ik een BKR registratie als ik gespreid betaal met SprayPay?

Je krijgt GEEN BKR registratie wanneer je gespreid wilt betalen met SprayPay. Je krijgt alleen een BKR registratie wanneer je langer dan twee maanden niet aan je verplichtingen kan voldoen. Wanneer je aan alle verplichtingen kunt voldoen, zal bij deze betaalmethode dus geen BKR registratie krijgen. Mocht je een termijn van je gespreide betaling niet kunnen voldoen, geef dit dan tijdig aan bij de klantenservice van SprayPay.

Hoe toetst SprayPay mijn kredietwaardigheid?

Bij elke webshop die SprayPay aanbied, kun je gespreid betalen aanvragen. Niet in elk geval zul je ook goedgekeurd worden. Tijdens het afrekenen worden er een aantal vragen gesteld over jouw persoonlijke en financiële situatie. D.m.v. een aantal vragen en een toetsing aan het BKR registreren is SprayPay in staat om jouw aanvraag goed of af te keuren. Er is geen percentage bekend over hoeveel aanvragen er worden goedgekeurd.

Hoe worden de rekeningen betaald?

Na 30 dagen wordt de eerste termijn automatisch van je rekening afgeschreven. Elke opeenvolgende termijn van de gespreide betaling wordt ook automatisch van je rekening afgeschreven, je hoeft dus niet handmatig een betaling over te maken.

Mag ik meer of eerder aflossen?

Je mag te allen tijde een extra gedeelte van het openstaande bedrag of het gehele bedrag boetevrij aflossen. Wanneer er nog wel een deel van de termijnbetaling open blijft staan, betaal alleen rente over het openstaande bedrag. De rente wordt dus ook lager als je meer of sneller aflost.

Bij welke winkels kun je betalen met SprayPay?

Er zijn veel webwinkels die de betaalmethode SprayPay aanbieden. Bij deze winkels kun je alle aankopen vanaf €250 euro betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Hier vind je het overzicht van alle winkels waar je kunt betalen met SprayPay.


Overzicht webwinkels met Spraypay

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  mahjong ways 2

  agen judi daftar link slot thailand super gacor paling gampang menang

  link daftar situs akun pro kamboja paling gacor gampang menang

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!