CreditClick betalen in termijnen

Met CreditClick kies je een manier van achteraf betalen die past bij jouw situatie van dat moment. Hiermee kun je je aankopen gespreid betalen. Ideaal als je onverwachte kosten hebt, het dure tijden zijn, of wanneer je niet je spaarpot wilt aanbreken. 

Het voordeel van CreditClick is dat je snel duidelijkheid hebt. Binnen een paar minuten heb jij jouw manier van achteraf betalen bepaalt die past bij jouw situatie. Ook weet je direct in hoeveel termijnen jij gaat betalen en wat de hoogte van het bedrag en eventuele rente is. 

Nog een voordeel aan CreditClick is dat je altijd sneller mag aflossen. Financiële meevaller? Betaal dan eenvoudig je termijnen eerder af.

Hoe werkt gespreid betalen met CreditClick?

Stap 1: Kies CreditClick 

Kies CreditClick als betaalmethode wanneer jij in de online shop bent, deze staat vaak bij het lijstje van verschillende betaalmogelijkheden als je je winkelmandje wilt afrekenen.

Stap 2: Identificeer jezelf 

Identificeer jezelf CreditClick door je eenvoudig te registreren. Vervolgens gaan ze bij CreditClick direct aan de slag, je krijgt dan ook meteen zekerheid omtrent wel of geen goedkeuring van je aanvraag.

Stap 3: Doe je aankoop

Aankoop gedaan! Je krediet wat je hebt aangevraagd wordt direct gebruikt voor de aankoop, het grote genieten kan dus nu beginnen. De termijnen die afbetaald moeten worden volgen later!

Veelgestelde vragen over CreditClick gespreid betalen

Is CreditClick betrouwbaar?

Ja, CreditClick is een betrouwbare manier van betalen. Dit is mede te zien aan de vele en gerenommeerde webshops die deze betaalwijze gebruiken en de samenwerking met andere betrouwbare betaalmethodes als Tinka.

Duur het aanvragen van betalen in termijnen bij CreditClick lang?

Nee, met CreditClick vraag je in een paar minuten een lening aan die perfect past bij je situatie. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd, dan weet je dit binnen enkele minuten.

Hoe wordt de rente berekend bij CreditClick?

De rente wordt per dag berekend wanneer je kiest voor betalen in termijnen. Bij de aankoop weet je direct waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten en moeilijke berekeningen. Ook zonder kleine lettertjes wordt duidelijk wat je leent en hoeveel rente je betaalt. Je betaalt dit uiteraard gewoon in euro’s.

Checkt CreditClick mijn kredietwaardigheid?

CreditClick zorgt dat je niet te veel leent om betaalproblemen te voorkomen, dit doen ze dus specifiek in jouw belang. Hier hoeven ze niet lang over na te denken.

Je weet direct of je krediet is goedgekeurd en kunt zo zonder onnodig wachten meteen je aankoop doen. Het afbetalen begint vaak de maand na de aankoop.

Mag ik eerder aflossen bij CreditClick?

Ja, dat is geen probleem. Zodra jij eerder aflost daalt de rente ook die je betaalt op de je termijnen. Financiële meevallers zijn dus welkom bij CreditClick.

Bij welke winkels kan ik met CreditClick betalen?

Ben jij op zoek naar webwinkels waar je met In3 gespreid kan betalen in 3 termijnen? Via de onderstaande knop kom je bij onze pagina met alle bedrijven waar je met In3 kunt betalen.

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!