Ga naar de website
Ga direct naar Gereedschapcentrum om het gehele aanbod van Gereedschapcentrum gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Gereedschapcentrum
Beschrijving

Gereedschapcentrum.nl is de online webshop voor al jouw professionele gereedschappen en machines. Bij Gereeedschapcentrum kun je terecht voor een breed assortiment van merken zoals Bosch, Makita en DeWalt. Naast een ruime keuze aan producten, biedt Gereedschapcentrum ook de mogelijkheid om gereedschap te kopen op afbetaling. Zo kun je jouw aankoop spreiden over een periode van maximaal 12 maanden, zonder extra kosten. Dit maakt het voor onze klanten mogelijk om grote aankopen te doen zonder direct een grote som geld uit te geven.

Daarnaast biedt Gereedschapcentrum ook de optie om te betalen via afbetaling. Hiermee kunt u uw aankoop financieren tegen een geringe of geen rente. Dit maakt het voor klanten mogelijk om grote investeringen te doen in hun bedrijf of vakmanschap zonder direct een grote som geld uit te geven. Bij Gereedschapcentrum.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en machines tegen een scherpe prijs, en met de mogelijkheid om te betalen in termijnen of via afbetaling. Bezoek de website en ontdek het aanbod.

Ga naar Website

Gereedschap op afbetaling bij Gereedschapcentrum

  1. Spraypay

Gereedschapcentrum biedt de betaalmethode Spraypay aan. Met de betaalmethode SprayPay is het mogelijk om jouw bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen afbetalen. Mocht het toch uitkomen om het bedrag eerder af te betalen? Dat kan zonder bijkomende kosten.

2. Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

 

Betaalmethodes

In3, Spraypay

Categories

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!