Een bank op afbetaling kopen, hoe werkt dat?

De bank, een ware eyecatcher in je interieur. Een plek waar je na een drukke dag neerploft en bijkomt van je hectisch leven. Een bank moet dan ook nogal voldoen aan een aantal eisen. Hij moet mooi, stijlvol én comfortabel zijn. Wanneer je klaar bent met één van deze facetten wil je niks liever dan hem inruilen voor een nieuws exemplaar. 

Nu gaat ruilen hem niet worden, want je oude is waarschijnlijk niks meer waard. Maar een kwalitatief goed bankstel gaat al snel in de papieren lopen. Dit hoeft een nieuwe variant echter niet in de weg te staan. Een bank op afbetaling kopen is hiervoor de ideale oplossing. 

Bank kopen, ook design varianten betaal je in termijnen.

Dat alleen goedkope, bekende ketens meewerken aan betalen in termijnen van meubels is tegenwoordig echt niet meer waar. Wanneer je een nieuwe bank op je verlanglijstje hebt staan, kunnen wij je alleen maar aanraden om ook daadwerkelijk ééntje te kopen. Want aan die oude blijf je je irriteren. 

Ga niet voor tweedehands, maar gun jezelf de beste kwaliteit. Voor je het weet krijg je last van je rug door een doorgezakte zitting. Gerenommeerde merken bieden tegenwoordig ook de service van betalen in termijnen. Let wel op, je gaat hiervoor wel geld lenen. Dit kost, zoals het een lening betaamt, dus wel rente en je krijgt er soms een BKR-registratie door. Zie hieronder een mooie selectie van onze hoekbanken op afbetaling. Wil je een nog meer soorten hoekbanken? Kijk dan eens bij SoHome.
Bank op afbetaling kopen zonder BKR, het kan!

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar een nieuw bank op afbetaling kopen en géén BKR-registratie? Deze combinatie is toch mogelijk. Dus wanneer de donkere maanden zich aandienen en je weer meer gezellig thuis bent is je budget niet meer bepalend voor wel of niet aanschaffen. Je kan de rekening gewoon uitspreiden over komende periode. 

En geen BKR-registrering? Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Er zijn tegenwoordig ook methoden om te betalen die niet met een BKR-registratie werken, zij nemen dit risico. Om het nog mooier te maken, er zijn zelfs manieren die geen eens checken of je zelf geregistreerd staat. Kom jij met een schone registratie af van je aankoop.

Bank op afbetalingBekijk bankstellen

Spraypay registreert jou niet.

Zoals de naam wellicht al verraadt, biedt Spraypay gespreid betalen in termijnen aan van veel producten. Ook bij meubels wordt deze methode vaak gebruikt. Je verspreidt de rekening van de mooiste producten zonder dat je meteen een registratie hebt bij het BKR. 

Spraypay doet nog wel een check, zorg er dus voor dat je niet negatief geregistreerd staat. Daarnaast bieden ze ook nog de keuze uit verschillende termijnen, je kunt kiezen van drie tot 24 maanden. Rente betaal je wel, maar hoe korter de termijn hoe lager de rente. 

Benieuwd hoe betalen in termijnen werkt? Wij rekenen het je even voor: Stel je koopt een bank van 1250 euro en je wilt hem in 5 maanden terugbetalen. Dan betaal je per maand 250 euro en ben je na 5 maanden klaar met betalen. Daar komt nog wel rente bij. De percentages kunnen erg verschillen, dus let hier goed op. 


Bekijk alle banken winkels

Een bank op afbetaling maar geen BKR-check? Deel het op in drie termijnen

Is het niet de eerste keer dat je je hart verkocht hebt aan mooie meubels en deze betaalde in termijnen? Dan sta je waarschijnlijk wel BKR-geregistreerd, en misschien ook wel negatief. Om ervoor te zorgen dat dit geen belemmering is bij de aankoop van je bank, kun je kiezen voor IN3 om te betalen. 

Hier kun je al de producten die je mooi vindt kopen én betalen in drie termijnen en dat alles zonder check. Daarnaast word je ook niet BKR-geregistreerd. De prijs van je bank speelt hierbij wel een rol, want je moet hem dus wel in drie termijnen kunnen betalen. Bij een totaal van 1500 euro, is dit nog steeds 500 euro. Het bedrag is dus maximaal over drie termijnen te verspreiden. De eerste betaal je gelijk en de andere termijnen volgen in de daarop volgende twee maanden. In3 gebruiken!

Andere mogelijkheden om gespreid te betalen

Naast de besproken opties Spraypay en IN3 zijn er nog veel meer mogelijkheden en systemen om een bank op afbetaling te kopen. Veel online meubel aanbieders zijn eigen manieren van gespreid betalen begonnen. Vaak is dit wel met een BKR check en bijbehorende registratie, IN3 en Spraypay zijn daarin redelijk uniek. 

Ook de rente wordt vaak niet heel opzichtig vermeldt. Lees dus altijd goed de voorwaarden. Maar eind goed, al goed. Jij kan vandaag nog op zoek gaan naar die nieuwe eyecatcher in jouw interieur. De rekening? Dat zijn zorgen voor later!

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!