Alma, de betaalmethode die voor iedereen een oplossing biedt!

Alma, de betaalmethode die voor iedereen een oplossing biedt!

Betalen in termijnen of later betalen kan soms net even dat beetje lucht geven om toch over te gaan tot een aankoop. Het liefst wil je natuurlijk meteen genieten van een product of dienst, maar dan biedt de bankrekening hier niet altijd de gelegenheid voor. Met de betaalmethode Alma is dit wel het geval. In dit artikel wordt uitgelegd waarom steeds meer bedrijven gebruik maken van de betaalmethode ALMA en het betalen in termijnen wat zij aanbieden. Lees in dit blog hoe het werkt.

Wat is Alma?

Alma is een aanbieder van een betaalmethode voor zowel fysieke als online winkels. Zij bieden ondernemers aan om klanten aankopen te kunnen laten doen zonder dat de klanten direct geld hoeven over te maken. Door voor de betaalmethode Alma te kiezen kunnen klanten bij het afrekenen ervoor kiezen de rekening in diverse termijnen (maximaal vier) te betalen of in één keer maar dan wel pas na 15 of 30 dagen. Het grote voordeel van de betaalmethode Alma is dat de webshophouder of ondernemer wél direct zijn geld krijgt. Zo hoeven zij zelf niet in de gaten te houden of rekeningen wel zijn betaald of klanten achter hun broek aan te zitten omtrent de betaling. Echt een win-win situatie voor iedere partij.

Achteraf betalen met Alma

De eerste methode van betalen die Alma aanbiedt is het achteraf betalen van de rekening in één keer. Dit houdt in dat de aankoop gedaan wordt en het product meteen in gebruik kan worden genomen. Vervolgens volgt de rekening over 15 of 30 dagen, hierbij wordt aan de klant de keuze gegeven. De webshophouder, ondernemer of winkeleigenaar krijgt wel direct zijn geld. Hierdoor ontstaat nergens een liquide probleem. En hadden we al gezegd dat de klant hier geen extra kosten voor hoeft te betalen? Geen rente en geen vaste opslag bovenop de aankoopsom

Betalen in termijnen met Alma

Naast de optie om achteraf te betalen biedt Alma ook de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Hierbij bieden zij verschillende mogelijkheden, namelijk het betalen in 2, 3 of 4 termijnen. De klant krijgt ook hier geen extra kosten van, dus ook het betalen in termijnen is voor de klant bij Alma gratis. De eerste termijn wordt direct afgerekend bij de aanschaf, de andere termijnen volgen later. De maximale termijn waarover dit verdeeld kan worden is drie maanden.

Kleine lettertjes bij Alma?

Kortom, ALMA is voor zowel betalen in termijnen als achteraf betalen een zeer geschikte methode van betalen. Geen kleine lettertjes en zeer voordelig voor de klant. Daarnaast krijg je bij Alma geen BKR registratie. Het is dan ook niet voor niets één van de grootste aanbieders in Europa voor het gespreid betalen van rekeningen. In landen als België en Frankrijk is het al één van de meest gebruikte en ook in Nederland zijn ze met een snelle opmars als betaalmethode begonnen. Daarnaast is het een zeer gebruiksvriendelijke betaalmethode. De check tot goedkeuring gaat erg snel, binnen één minuut is dit gedaan. Daarbij wordt 95% van de aanvragen in één keer goedgekeurd.

Zowel een fysieke als online winkel kan bijna niet meer zonder het aanbieden van alternatieve wijzen van betalen. De betaalmethode Alma is een oplossing voor zowel de klant als de ondernemer. Betrouwbaar, snel en voordelig. Drie zaken die zowel voor betalen in termijnen als achteraf betalen belangrijk én van meerwaarde zijn!

 

Deel deze pagina!

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  mahjong ways 2

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

  20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
  dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

  Chat openen
  Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!