Ga naar de website
Ga direct naar Yoek om het gehele aanbod van Yoek gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Yoek
Beschrijving

Yoek.nl is de webshop voor exclusieve plus size mode. Ze bieden een breed assortiment van de nieuwste en trendy kleding en accessoires in een groter maatbereik. Bij Yoek kun je nu ook mode betalen op afbetaling, zodat je jouw nieuwe garderobe direct kunt aanschaffen zonder een grote uitgave in één keer te doen. Gespreid betalen bij Yoek.nl is eenvoudig en snel geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld je nieuwe jurk kopen zonder dat je meteen een grote som geld hoeft te betalen. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van de nieuwste mode, ongeacht je budget. Bekijk het assortiment op de website en betaal op een manier die voor jou het beste werkt.

Yoek.nl staat voor mode die zich richt op de vollere vrouw, met een aandacht voor pasvorm, kwaliteit en stijlvol design. Ze geloven dat iedereen zich mooi moet voelen in wat ze dragen, ongeacht hun maat of figuur. De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, zodat je snel en eenvoudig jouw droomoutfit kunt vinden. Yoek biedt een scherpe prijs en een snelle levering. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe garderobe.

Ga naar Website

Mode op afbetaling bij Yoek

Yoek biedt de betaalmethode Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Yoek mode op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Categories

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!