Ga naar de website
Ga direct naar Van Sprint om het gehele aanbod van Van Sprint gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Van Sprint
Beschrijving

VanSprint elektrische fietsen op afbetaling

VanSprint is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe elektrische fiets. Of je nu op zoek bent naar een elektrische stadsfiets, racefiets of mountainbike, VanSprint biedt de beste opties. Bovendien biedt VanSprint de mogelijkheid om jouw elektrische fiets op afbetaling te kopen.

Kopen op afbetaling bij VanSprint betekent dat je jouw fiets in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je jouw nieuwe fiets aanschaffen zonder dat je het volledige aankoopbedrag in één keer hoeft te betalen. Bij VanSprint kun je kiezen uit verschillende betaalmethode op afbetaling, zodat je een betaalplan kunt vinden dat past bij jouw budget en wensen.

Bij VanSprint vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan fietsen, maar ook een uitstekende klantenservice en ondersteuning. De deskundige medewerkers van VanSprint staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte elektrische fiets.

Bovendien biedt VanSprint een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw nieuwe fiets van topkwaliteit is en dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met VanSprint vind je jouw nieuwe elektrische fiets.

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden VanSprint op afbetaling

1. Klarna

VanSprint biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij VanSprint een elektrische fiets en accessoires op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen.

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

2. Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

Betaalmethodes

In3, Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!