Ga naar de website
Ga direct naar Street-One om het gehele aanbod van Street-One gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Street-One
Beschrijving

Street-one kleding op afbetaling

Street-One is een bekend en geliefd merk dat zich richt op mode en stijlvolle kleding voor vrouwen en mannen. Het merk is bekend om zijn hoge kwaliteit producten en de constante zoektocht naar de nieuwste modetrends. Het is nu nog gemakkelijker om jouw favoriete Street-One items te bezitten, dankzij de mogelijkheid om kleding te betalen in termijnen en op afbetaling.

Met deze betaalmogelijkheid kun je genieten van de laatste modetrends zonder dat je meteen het volledige bedrag hoeft te betalen. Dit is een geweldige manier om jouw garderobe te verrijken en tegelijkertijd je uitgaven beter te beheren.

Bovendien is betalen in termijnen en op afbetaling ook een uitstekende manier om grote aankopen, zoals een nieuwe jas of schoenen, te verspreiden over een langere periode, zodat je je financiën op een comfortabele manier kunt beheren. Het is een slimme manier om jouw mode-ambities waar te maken zonder je financiën uit balans te brengen.

Al met al is Street-One het perfecte merk voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle kleding. Met de mogelijkheid om te betalen in termijnen en op afbetaling kun je gemakkelijk de laatste modetrends volgen zonder je budget uit balans te brengen. Maak jouw mode-dromen waar met Street-One en koop hier je nieuwe kleding op afbetaling!

Ga naar Website

Betaalmogelijkheden bij Street-One

Street-One biedt de betaalmethode Klarna aan. Met Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Street-One kleidng op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!