Ga naar de website
Ga direct naar Mline om het gehele aanbod van Mline gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Mline
Beschrijving

Mline is een webshop voor de beste matrassen voor een goede nachtrust. Ze bieden een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige matrassen, van pocketvering tot latex matrassen. Bij Mline kun je nu ook matrassen betalen op afbetaling, zodat je jouw droommatras direct kunt aanschaffen zonder een grote uitgave in één keer te doen. Gespreid betalen bij Mline is eenvoudig en snel geregeld door middel van Klarna. Zo kun je bijvoorbeeld je nieuwe matras kopen zonder dat je meteen een grote som geld hoeft te betalen. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van een goede nachtrust, ongeacht je budget. Bekijk het assortiment op de website en betaal op een manier die voor jou het beste werkt.

Bij Mline geloven ze dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust. Daarom biedt Mline matrassen aan van de hoogste kwaliteit en staan ze garant voor de kwaliteit van onze producten. De klantenservice staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast biedt Mline ook gratis verzending en een proefperiode, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop.

Ga naar Website

Matras op afbetaling bij Mline

Mline biedt de betaalmethode Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Mline matrassen op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!