Ga naar de website
Ga direct naar IKEA om het gehele aanbod van IKEA gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar IKEA
Beschrijving

Bij IKEA was het mogelijk om alles in en rondom je huis gespreid te betalen met het IKEA betaalplan. IKEA is helaas gestopt met deze service en daarom is het niet meer mogelijk om te kopen op afbetaling bij de IKEA.

 

Ga naar meubels

 

Bij die IKEA kun je terecht voor bijna alles qua interieur, kantoorartikelen en voor in je tuin. Denk hierbij aan een kledingkast, hoekbank, boxspring, keuken, badkamer, loungeset, bureau en meer.  Gespreid betalen dat gaat helaas niet meer bij IKEA. IKEA had een betaalplan, maar daar zijn ze kort geleden mee gestopt.

 

Wel achteraf betalen - Betalen in termijnen kan niet meer bij de IKEA, maar gelukkig kun je er wel nog voor kiezen om achteraf te betalen. Dit kan met je creditcard of via Klarna.

 

Gigantisch assortiment - We zeiden het al eerder: je terecht voor bijna alles qua interieur, kantoorartikelen en voor in je tuin. En het leuke aan dit assortiment is dat alles zelf ontworpen wordt door IKEA, wat de producten dus heel uniek maakt.

 

Scherpe prijzen - Gespreid betalen in termijnen gaat niet lukken bij IKEA, maar gelukkig hebben ze wel altijd scherpe prijzen. Wil je toch je interieur kopen op afbetaling dan kan je kijken op deze lijst van winkels.

Betaalmethodes

Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!