Ga naar de website
Ga direct naar Giga Meubel om het gehele aanbod van Giga Meubel gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Giga Meubel
Beschrijving

Giga Meubel is een Nederlands bedrijf dat meubels verkoopt voor verschillende ruimtes in het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Op de website kun je verschillende soorten meubels vinden, zoals banken, fauteuils, tafels, stoelen, bedden, kasten en accessoires. Ze bieden ook verschillende stijlen van meubels aan, van modern tot landelijk, dus je kunt een stijl kiezen die bij u past. De meubels bij Giga Meubel zijn te koop op afbetaling.

Ga naar Website

Bij Giga Meubel is het mogelijk meubels op afbetaling te kopen op 3 manieren:

  1. Spraypay

Met de betaalmethode SprayPay is het mogelijk om jouw bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen afbetalen. Mocht het toch uitkomen om het bedrag eerder af te betalen? Dat kan zonder bijkomende kosten.

2. Pay In3

Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente met de betaalmethode In3. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

3. Klarna

Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Giga Meubel meubels op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

In3, Spraypay, Klarna

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!