Ga naar de website
Ga direct naar Beddenbriljant om het gehele aanbod van Beddenbriljant gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Beddenbriljant
Beschrijving

Bij de Beddenbriljant koop je niet alleen mooie boxsprings maar ook alle toebehoren zoals, matrassen, topmatrassen, lattenbodems en beddengoed. Of je nou een rug- buik- of zijslaper bent, de Beddenbriljant heeft het juiste matras voor jou.

Ga naar Website

Bij de Beddenbriljant kun je gespreid betalen met Pay In3. Betaal je producten in 3 maanden (max. 60 dagen) zonder BKR registratie of rente. Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt

Hiernaast kun je bij de Beddenbriljant ook betalen met Spraypay. Zoals de naam wellicht al verraadt, biedt Spraypay gespreid betalen in termijnen aan van veel producten. Je verspreidt de rekening van de producten zonder dat je meteen een registratie hebt bij het BKR.  Spraypay doet nog wel een check, zorg er dus voor dat je niet negatief geregistreerd staat. Daarnaast bieden ze ook nog de keuze uit verschillende termijnen, je kunt kiezen van drie tot 24 maanden. Rente betaal je wel, maar hoe korter de termijn hoe lager de rente.

Betaalmethodes

In3, Spraypay

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!