Ga naar de website
Ga direct naar Bamigo om het gehele aanbod van Bamigo gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Bamigo
Beschrijving

Bamigo is een kledinglijn voor mannen gemaakt van bamboe. Een sterk merk met een innovatief product. Fris, ademend, kwaliteit, comfort en handgemaakt zijn de belangrijkste kenmerken van Bamigo kleding. De producten zijn zijdezacht, hebben een perfecte pasvorm en zijn van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het product perfect zit en aanvoelt als een tweede huid. Naast het fijne draagcomfort zien de producten er stijlvol uit en hebben een ademende werking. Dit laatste zorgt ervoor dat je gedurende de dag fris blijft. En het mooie is dat de kleding van Bamigo te koop is op afbetaling door middel van betaalmethode Klarna.

De Bamigo collectie bestaat uit onderkleding en bovenkleding. Ondergoed, T-shirts, polo’s, pullovers, loungewear, pyjama’s en meer. Allemaal gemaakt van bamboe! Zo zit er voor iedere man en voor iedere gelegenheid een passend kledingstuk bij.

Ga naar Website

Bamigo biedt de betaalmethode Klarna aan. Bij Klarna kun je naast achteraf betalen ook betalen in 3 termijnen. Hierdoor is het mogelijk bij Bamigo kleding op afbetaling te kopen. Dit gaat in drie gemakkelijke stappen:

Stap 1: Kies betaalmethode

Selecteer bij het afrekenen Klarna als betaalmethode. Kies voor betalen in 3 termijnen.

Stap 2: Betaalschema

Nu krijg je het betaalschema te zien. Het bedrag wordt opgesplitst in delen en je ziet precies hoeveel er op welk moment betaald moet worden.

Stap 3: Betaling

Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is je aankoop voltooid. Geen rente, geen zorgen.

Betaalmethodes

Klarna

Categories

mahjong ways 2

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?​

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Wekelijks unieke aanbiedingen ontvangen met minimaal 30% korting die je gespreid kunt betalen?

20.000 + leden van onze nieuwsbrief maakten
dit jaar al gebruik van onze aanbiedingen

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!